Jong geleerd…

Het maken van muziek is goed voor de ontwikkeling van het brein van het kind.
In samenwerking met basisschool de Ruyter en het Cultuurknooppunt in Wijchen worden er diverse projecten gestart om leerlingen van groep 5 t/m 8 om ze in contact te brengen met muziek, zowel blaas als slagwerk.

Het is ook nog eens stoer om voor een goed gevulde zaal gezamenlijk tijdens uitvoeringen te laten zien wat je zo al geleerd hebt.
Het gezamenlijk maken van muziek vindt eenmaal per week plaats binnen de school. Om het kennisniveau en hiermede het speelplezier te verhogen, worden aan de deelnemers van deze blazersklas ook privélessen gegeven.
Het is verbazingwekkend te zien in welk hoog tempo deze leerlingen onder leiding van Herman van Teffelen, vorderingen maken.
Na verloop van  tijd stromen de leerlingen door naar het oefenorkest en kunnen de leerlingen opgaan voor het A-diploma en door naar het grote orkest..

Om de twee jaar wordt er weer gestart met een nieuwe klas.

Het maken van blaasmuziek is de laatste jaren een steeds meer trendy activiteit bij de jeugd. Alle moderne en eigentijdse nummers kun je op deze wijze leren spelen.

Heb jij ook belangstelling om op deze gave manier het musiceren op blaasinstrumenten je aan te leren, neem dan contact op met ons secretariaat, secretaris@nagweurt.nl

Muziek maken?

Lijkt het ook jou leuk om muziek te maken? Nieuwsgierig naar een repetitie, kom dan gerust een keer vrijblijvend langs op een repetitie-avond. We ontvangen je graag. Je mag ook contact opnemen met de secretaris als je eerst wat meer wilt weten.