Sla je slag…

Net als bij de blazersklassen is er in samenwerking met basisschool De Ruyter een slagwerkgroep opgezet voor de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8. Het maken van muziek is goed voor de ontwikkeling van een kind, het geeft zelfvertrouwen, gevoel van saamhorigheid en stimuleert het brein.
Eenmaal per week wordt er gezamenlijk geoefend. Om het kennisniveau en hiermede het speelplezier te verhogen, worden aan de kinderen ook privélessen gegeven.

Alles staat onder de bezielende leiding van Dominik Sehlbach, die er steeds weer in slaagt uitdagende lessen te geven en de leerlingen naar een hoger niveau op te stuwen. Meerdere malen per jaar is er de gelegenheid het geleerde ten uitvoer te brengen tijdens de diverse door N.A.G. te organiseren concerten. Is dit even stoer of niet!?

Lijkt het jou ook leuk om samen met andere leerlingen op meerdere slagwerkinstrumenten lekker te trommelen, neem dan contact op met ons secretariaat, secretaris@nagweurt.nl

Muziek maken?

Lijkt het ook jou leuk om lekker te trommelen? Nieuwsgierig naar een repetitie, kom dan gerust een keer vrijblijvend langs. We ontvangen je graag. Je mag ook contact opnemen met de secretaris als je eerst wat meer wilt weten.