Op de dienstenveiling van muziekvereniging N.A.G. worden ludieke, handige, bijzondere en speciale diensten en goederen aangeboden door en voor de Weurtse gemeenschap. Tijdens een gezellige, muzikaal omlijste, middag met de gelegenheid tot een hapje en drankje worden de aangeboden diensten gepresenteerd en per opbod verkocht.

Aanbieden van een dienst

Ben je handig, kun je goed koken of beschik je over andere kwaliteiten en wil je een dienst aanbieden? Stuur dan een mail sturen naar nagdienstenveiling@gmail.com
Het huidige overzicht aan reeds beschikbare diensten is beschikbaar via deze site en kan vooraf worden ingezien.

Bieden op een dienst

Tijdens de dienstenveiling worden alle diensten aangeboden en per opbod verkocht. Het online een bod uitbrengen,  voorafgaand aan de dienstenveiling, behoort tot de mogelijkheden. Dit biedt echter geen garantie tot het kunnen scoren van de dienst. Door het sturen van een mail naar nagdienstenveiling@gmail.com met daarin uw naam en telefoonnummer, het kavelnummer, omschrijving van de dienst en uw bod kunt u online een bod uitbrengen. Het hoogste bod zal dan worden verwerkt in het overzicht diensten op deze site.