De zeepkisten­race van Weurt en omstreken: durf jij het aan?

Op zaterdag 2 september is het zover: de 3e editie van de zeepkistenrace georganiseerd door Muziekvereniging NAG Weurt. Het terrein aan de Scharsestraat te Weurt wordt wederom omgetoverd tot een heus raceparcours. Schrijf je nu in en race op een parcours vol adrenaline en snelheid. We gaan in de Scharsestraat van de Dijk af dus dat belooft wat!

Klik hier voor een impressie van de zeepkistenrace van 2022.

Er zijn 2 categorieën waar je jezelf voor kunt aanmelden: de jeugdklasse van groep 5 t/m groep 8 en de vrije klasse voor volwassenen (oudere jeugd) 12+. Doe zaterdag 2 september mee en beleef het plezier en de spanning!

Hobbels & bobbels…
en hop naar beneden in een zeepkist

Tijdens de zeepkistenrace dagen we de dapperste, vrolijkste en meest creatieve teams uit om het gekste voertuig ooit te bouwen. Ben je er klaar voor? Reken dan op de zwaartekracht en maak je op om – hopelijk toch – de finish te halen. Sleep de prijs in de wacht voor de snelste tijd of juist de prijs voor de origineelste kart. Verkleed komen in jullie thema mag altijd en zorgt wellicht zelfs voor extra punten.

Voor ieder wat wils

Er is op deze dag voor zowel jong als oud van alles te beleven: kijken naar de karts, aanmoedigen deelnemers, tijd voor een hapje en drankje.
Er is voldoende zitgelegenheid en hangtafels, voor de kleintjes een springkussen: kortom een plek om te zijn voor een gezellig middag.

Programma
13.00 uur: Keuring

We starten met de keuringen van alle zeepkisten. Zorg ervoor dat je zeepkist door de keuring komt: lees het reglement en bij twijfel: neem contact op.

14.00 uur Start zeepkistenrace

Alle deelnemers gaan de Dijk af, de Scharsestraat in. Wie zet de snelste tijd? Het dragen van een helm is verplicht. Vergeet ‘m dus niet!

16.00 uur: Finale

De snelsten strijden tegen elkaar om uiteindelijk 1 winnaar over te houden met de snelste tijd.

16.30 uur: Prijsuitreiking

Wie wordt nummer 1, 2 of 3? We gaan het zien de middag. Na de race kun je onder het genot van een hapje en een drankje nog napraten en sterke verhalen vertellen.

De zeepkistenrace wordt mede mogelijk gemaakt door

Wil je meedoen?

Dat kan! Lees eerst het reglement van wat er mag en niet mag. Vul dan het formulier helemaal in en klik op verzenden.
Je krijgt dan vanzelf van ons een berichtje terug. Dan pas is je inschrijving definitief.

Meer weten?

Deelname aan de zeepkistenrace van Muziekvereniging NAG kost € 2,50 p.p. als je meedoet in klasse 1. Doe je mee in klasse 2 dan kost het € 5,00 p.p.

Het hele reglement kan je hier lezen. Door deelname aan de zeepkistenrace verklaar je dat je het reglement hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Ben je geïnteresseerd maar wil je toch eerst wat meer info, mail dan maar zeepkistnag@gmail.com. We nemen dan even contact met je op om alle vragen te beantwoorden.

Aanmeldformulier

  Teamnaam*:

  E-mail*:

  Voor- en achternaam deelnemer(s) 1-2-3*:

  Straatnaam en huisnummer*:

  Postcode & woonplaats*:

  Deelnemersklasse*:

  Reglement*: