Muzikaal, plezier & prestatie, voor jong & oud

Het fanfareorkest van N.A.G bestaat uit een ongeveer 40 muzikanten. Allemaal muzikanten met een hart voor muziek. Zij willen dit graag overbrengen op het publiek en geven jaarlijks dan ook uitvoeringen waaronder een goedbezocht eindejaarsconcert en een zomeravondconcert.
Samen met de andere beide muziekverenigingen in de gemeente Beuningen, wordt jaarlijks het KNUS-concert (K en V – N.A.G – Ulto Samen) gegeven. Hierbij vormen de leden van de drie verenigingen voor eenmaal per jaar één groot orkest. Dit concert wordt om beurten gegeven in de plaatselijke dorpshuizen.

Naast deze concerten worden vele activiteiten binnen de gemeenschap van Weurt opgeluisterd, zoals daar zijn de carnavalsoptocht, de intocht van Sint Nicolaas, serenades etc. De vereniging streeft er in eerste aanleg niet naar in wedstrijdverband te musiceren. Het plezier en laagdrempeligheid staan voorop.

De fanfare repeteert op de donderdagavond van 19.45 tot 21.30 uur in Ontmoetingsplek De Kloosterhof en staat onder leiding van dirigent Herman van Teffelen. Wanneer concerten plaatsvinden, worden ook groepsrepetities gegeven, waarin verschillende secties van de fanfare opgedeeld worden en muziekstukken goed onder de loep nemen.

Daarnaast organiseert de vereniging al jaren een aantal evenementen voor de gemeenschap zoals de Gruwelnacht en de Fietstocht, ook om de vereniging en onderlinge binding zelf in stand te kunnen houden. Kijk op onze foto pagina voor een indruk.

Geïnteresseerd? Kom een keer kijken op de donderdagavond!
Heb je vragen over de vereniging of wil je liever een afspraak maken neem  dan contact op met ons secretariaat via secretaris@nagweurt.nl

Muziek maken?

Lijkt het ook jou leuk om muziek te maken? Nieuwsgierig naar een repetitie, kom dan gerust een keer vrijblijvend langs op een repetitie-avond. We ontvangen je graag. Je mag ook contact opnemen met de secretaris als je eerst wat meer wilt weten.