Muzikaal plezier & prestatie, voor oud & jong

Het fanfareorkest van N.A.G bestaat uit een kleine 40 muzikanten. Allemaal muzikanten die een hart hebben voor muziek. Zij willen dit graag overbrengen op het publiek en geven jaarlijks dan ook een goedbezocht eindejaarsconcert alsmede een zomeravondconcert.
Samen met de andere beide muziekverenigingen in de gemeente Beuningen, wordt jaarlijks het KNUS-concert (KenV-N.A.G-Ulto Samen) gegeven. Hierbij vormen de leden van de drie verenigingen voor eenmaal per jaar één orkest. Dit concert wordt om beurten gegeven in de plaatselijke dorpshuizen.

Naast deze concerten worden vele activiteiten binnen de gemeenschap van Weurt opgeluisterd, zoals daar zijn de carnavalsoptocht, de intocht van Sint Nicolaas, serenades etc. De vereniging streeft er in eerste aanleg niet naar in wedstrijdverband te musiceren. Het plezier en laagdrempeligheid staan voorop.

De fanfare repeteert op de donderdagavond van 19.45 tot 21.30 uur in Ontmoetingsplek De Kloosterhof en staat onder leiding van dirigent Herman van Teffelen. De dirigent beslist voor het al dan niet toelaten van nieuwe leden tot de fanfare. Getoonde muzikale kwaliteiten zijn hierbij bepalend. Deze dirigent heeft alle groepen binnen onze vereniging onder zijn hoede. Hiervoor is gekozen om binnen alle geledingen van de vereniging dezelfde systematiek, cultuur en uitgangspunten te creëren.

Met vragen over de fanfare kun je contact opnemen met ons secretariaat, secretaris@nagweurt.nl

Muziek maken?

Lijkt het ook jou leuk om muziek te maken? Nieuwsgierig naar een repetitie, kom dan gerust een keer vrijblijvend langs op een repetitie-avond. We ontvangen je graag. Je mag ook contact opnemen met de secretaris als je eerst wat meer wilt weten.