Herman van Teffelen

Sinds 2008 ben ik de trotse dirigent van fanfare NAG. Trots, op wat we samen in de afgelopen jaren bereikt hebben. Een fijne groep om samen muziek mee te maken. Ieder op zijn eigen niveau en met respect voor elkaar.

Voor mij als dirigent van dit orkest staat plezier in het muziek maken voorop. Naar mijn mening kun je daar het meeste mee bereiken. Natuurlijk moet er aan de kwaliteit van het samen muziek maken gewerkt worden om het steeds een beetje mooier en beter te krijgen, maar liefst doe ik dat met een knipoog en een positieve benadering.

Aan de andere kant houd ik ook van een strak beleid en goede afspraken zodat een ieder weet waar hij aan toe is. Deze mix werkt bij NAG hebben we gemerkt de afgelopen jaren.
Vanaf het begin heb ik er op proberen te sturen om samen een mooie jeugdopleiding op te zetten. Na wat vallen en opstaan is dat best goed gelukt. We krijgen steeds meer een orkest wat een mengeling is van jong en oud. Zo zie je dat leeftijd geen rol hoeft te spelen om samen een mooi stukje muziek te maken.

Ik hoop dat dit nog lang zo doorgaat en dat we een nog mooier, groter en bloeiender orkest krijgen dan wat we nu al hebben.

Herman van Teffelen