Muzikaal, plezier & prestatie, voor jong & oud

Het fanfareorkest van N.A.G. bestaat uit ongeveer 40 muzikanten, allemaal met een groot hart voor muziek (en gezelligheid). Zij willen dit graag overbrengen op het publiek en geven jaarlijks dan ook uitvoeringen waaronder een goedbezocht eindejaarsconcert en een zomeravondconcert.

Naast deze concerten worden vele activiteiten binnen de gemeenschap van Weurt opgeluisterd, zoals de carnavalsoptocht, de intocht van Sinterklaas, de Kerstviering in de kerk en niet te vergeten de serenades.
De vereniging streeft er in eerste aanleg niet naar in wedstrijdverband te musiceren. Het plezier en laagdrempeligheid staan voorop.
Ons fanfare orkest bestaat uit de volgende instrumenten: trompetten, bugels, trombones, baritons, bassen, saxofoons (sopraan, alt, tenor en bariton) en slagwerk.

Samen met beide muziekverenigingen in de gemeente Beuningen, wordt regelmatig het KNUS-concert (K en V – N.A.G – Ulto Samen) gegeven. Hierbij vormen de leden van de drie verenigingen één groot orkest. Dit concert rouleert tussen de plaatselijke dorpshuizen.

De fanfare repeteert op donderdagavond van 19:45 tot 21:45 in Ontmoetingsplek De Kloosterhof en staat onder leiding van dirigent Herman van Teffelen. In aanloop naar een concert, worden ook groepsrepetities gegeven. Dan wordt de fanfare opgedeeld in verschillende secties en muziekstukken goed onder de loep genomen.

De leden zijn daarnaast erg betrokken bij de vereniging en zijn actief bij het organiseren van diverse evenementen voor de gemeenschap zoals de Gruwelnacht en de Fietstocht. Ook om de vereniging en de onderlinge bindingen zelf in stand te houden.

Geïnteresseerd? Kom een keer kijken én luisteren op de donderdagavond! En blijf dan vooral ook nog even voor de “derde helft”, voor de Gezelligheid Na de Arbeid!
Heb je vragen over de vereniging of wil je liever een afspraak maken neem dan contact op met ons secretariaat via secretaris@nagweurt.nl

Muziek maken?

Lijkt het ook jou leuk om muziek te maken? Nieuwsgierig naar een repetitie, kom dan gerust een keer vrijblijvend langs op een repetitie-avond. We ontvangen je graag. Je mag ook contact opnemen met de secretaris als je eerst wat meer wilt weten.