Wil je ook muziek maken?

Gezelligheid en samenzijn staan bij ons hoog in het vaandel (letterlijk en figuurlijk). Ook de brede deelname vanuit de gemeenschap getuigd daarvan. Samen muziek maken werkt verbindend en geeft voldoening.

Heb je al muzikale achtergrond of al een muziekinstrument gespeeld, kom een keer kijken op onze repetitieavond. Deze vind plaats op donderdag tussen 19:45 en 21:45! Geïnteresseerd om lid te worden neem contact op met onze secretaris?

In samenwerking met basisschool de Ruyter en het Cultuurknooppunt in Wijchen, worden er diverse projecten gestart om leerlingen van de groepen 5 t/m 8 in contact te brengen met het maken van muziek, in zowel blaasinstrumenten als slagwerk.

De leerlingen krijgen één keer per week gezamenlijk les. Na verloop van tijd kunnen de leerlingen opgaan voor het A-diploma en dan doorstromen naar de fanfare. De leerlingen kunnen na verloop van tijd doorstromen naar het oefenorkest, wat op de maandagavond plaatsvindt. Na het behalen van het A-diploma kunnen de leerlingen doorstromen naar de fanfare

Heb jij ook belangstelling om op deze gave manier het musiceren op blaasinstrumenten je aan te leren, neem dan contact op met ons secretariaat, secretaris@nagweurt.nl

Lid worden?

Lijkt het je leuk om muziek te gaan maken? Vul hier je naam en emailadres in en we nemen binnenkort contact met je op.

    [recaptcha]