Wil je ook muziek maken?

N.A.G. is een fanfare orkest en we kunnen altijd versterking gebruiken.
Gezelligheid en samenzijn staan bij ons hoog in het vaandel (letterlijk en figuurlijk). Ook de brede vertegenwoordiging vanuit de gemeenschap getuigd daarvan. Samen muziek maken werkt verbindend en geeft voldoening.

Heb je al muzikale achtergrond of al een muziekinstrument gespeeld? Of speel je nog steeds, maar wil je met meer muzikanten samen spelen? Kom een keer kijken op onze repetitieavond. Deze vind plaats op donderdag tussen 19:45 en 21:45 in MFA de Kloosterhof in Weurt.

In samenwerking met basisschool De Ruyter en het Cultuurknooppunt Wijchen-Beuningen, worden er diverse projecten gestart om leerlingen vanaf groep 5 in contact te brengen met het maken van muziek, in zowel blaasinstrumenten als slagwerk. Dit gebeurd tijdens schooltijd en na schooltijd in de Blazersklas.

Leerlingen in de Blazersklas hebben iedere schoolweek gezamenlijk les, de methode is gericht op het instrument leren bespelen én veel samen muziek maken. Na ongeveer een jaar kun je verder met instrument lessen en wordt een begin gemaakt met het toewerken naar het A-diploma.
Het samenspelen blijft een rode draad in de opleiding, dit kan al in het Oefenorkest.
Na het behalen van het A-diploma kunnen de leerlingen doorstromen naar de fanfare.
Een vergelijkbaar traject is ook voor volwassenen mogelijk.

Heb jij ook belangstelling om op deze gave manier het musiceren op blaasinstrumenten je aan te leren en meer informatie neem contact op via opleidingen@nagweurt.nl.
Wil je lid worden, neem dan contact op met ons secretariaat, secretaris@nagweurt.nl.

Lid worden?

Lijkt het je leuk om muziek te gaan maken? Vul hier je naam en emailadres in en we nemen binnenkort contact met je op.

    [recaptcha]