Muziekvereniging N.A.G. kijkt terug op een geslaagd eindejaarsconcert. Na de openingsmars ‘Servus’, nam de jeugd het stokje over. Het eerste optreden was voor de slagwerkgroep met het zelf gemaakte stukje ”de achtervolging”.

Het tweede deel van de jeugd was met de samengevoegde blazersklassen onder leiding van Herman van Teffelen, hij zorgde ervoor dat beide klassen samen de stukjes konden spelen, zoals Jingle Bells en een stuk met een zelfverzonnen tekst door de leerlingen. Daarna was het de beurt weer aan de fanfare. De stukken waren vlot, swingend en afwisselend. Na de pauze heeft ‘Het Wereld Omroep Orkest’ onder leiding van Gerrie Daanen het publiek een mooie wereldreis gegeven, waardoor we in Rusland, Griekenland belanden. Vervolgens nam de fanfare het muziekstokje weer over. Er werden nog een aantal bekende swingende nummers gespeeld. Tot tevredenheid van de toeschouwers. Na de bekendmaking van de loterij sloot de fanfare af met ‘Happy’ van Pharrel Williams.

Met dit eindejaarsconcert mogen wij als muziekvereniging terugkijken op een geslaagd jaar. Dat we niet zonder uw steun zo hebben kunnen bereiken. Langs deze weg iedereen nogmaals dank voor het warm hart wat u ons toe draagt. Rest ons u een geweldig 2018 toe te wensen!

De foto’s van deze avond vindt u op deze pagina.