Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Lenteconcert | 1 april

De Kloosterhof Kapittelweg 2, Weurt, Nederland

Nee, is geen grapje, N.A.G. gaat echt een voorjaarsconcert organiseren. Een concert vol met verrassingen! Zoals u wellicht nog herinnerd hebben we in 2019 ons 100 jarig jubileum bestaan gevierd. Diverse activiteiten werden georganiseerd om zo geld op te halen voor nieuwe uniformen. En nu, na enkele jaren is het dan eindelijk het moment om deze aan u te showen! Komt dat vooral horen en zien!  

Gratis

Waalbanfietstocht

De Kloosterhof Kapittelweg 2, Weurt, Nederland

Na 4 jaar, organiseert Muziekvereniging Na Arbeid Gezelligheid weer de Waalbanfietstocht op 21 mei. Dit jaar is  weer een mooie familiefietstocht uitgezet van ongeveer 34 km. Verder wordt er halfweg door de vereniging een rustplaats ingericht waar u kunt genieten van een drankje of een kopje soep. De start en finish is in "De Kloosterhof" in Weurt. Inschrijving is mogelijk vanaf 10:30 uur tot 12:00 uur en u wordt uiterlijk 17:30 uur weer terugverwacht. Met uw deelnemerskaart kunt u aan het einde van de tocht ook nog een paar leuke prijsjes winnen. Hopelijk hebben weer mooi weer tijdens deze gezellige familiefietstocht op zondag 21 mei a.s.

Doortocht Vierdaagse

De woensdag van de Vierdaagse zijn we weer present op de Past. van der Marckstraat. N.A.G. zal ook dit jaar de route weer muzikaal begeleiden!

Zeepkistenrace

Circuit Scharsestraat Weurt (dijk) Scharsestraat, Weurt

Zaterdag 2 september is het weer zover: de 3e editie van de zeepkistenrace. Het terrein aan de Scharsestraat wordt wederom omgetoverd tot een heus raceparcours.

Sinterklaasintocht

Sinterklaas komt natuurlijk eerst aan op de Westkanaaldijk, maar wij zullen de Goed Heiligman opwachten met muziek bij de Kloosterhof in Weurt.

Eindejaars Muziek Concert

Het terugkomend eindejaarsconcert staat dit jaar gepland om zaterdag 30 december. Met als gastoptreden van slagwerkgroep K&V uit Beuningen staat er weer een mooi programma voor u klaar. Ook zullen we stilstaan bij een aantal jubilarissen. en N.A.G. gaat iets nieuws proberen. Als vereniging liepen we altijd langs de deuren met het verkopen van lootjes voor de loterij. Om zo geld op te halen voor o.a. het onderhoud van de instrumenten en kleding. Nu gaan we het dit jaar anders aanpakken. Tijdens het concert zullen we een kleine loterij houden, waarbij meerdere prijzen te winnen zijn. Neem dus contant geld mee. Pinnen is dan ook mogelijk. Aanvang 20:00 Locatie de Kloosterhof te Weurt Vrij toegang

Muziekcafé Toeteren en tetteren

De Kloosterhof Kapittelweg 2, Weurt, Nederland

Kom gezellig toeteren en tetteren in het muziek café. In een ongedwongen sfeer wordt er samen muziek gemaakt en willen we graag laten ervaren wat samen muziek maken je kan brengen. Op alle niveaus zal er gekeken en ondersteund worden wat je nodig hebt om verder te komen op een instrument. Vrijdag 8 maart is er een informatie avond van 19.00-20.30 uur in de Kloosterhof. Dan kun je verschillende instrumenten uitproberen en is er meer informatie over dit project. Noteer alvast in de agenda en houdt de Nieuwsflits en andere media in de gaten. Klik hier om aan de melden  Zien we jullie daar?

Samenspeeldag

De Kloosterhof Kapittelweg 2, Weurt, Nederland

Samenspeeldag! Ervaar hoe leuk het kan zijn om samen muziek te maken op een andere verfrissende manier! Voor iedereen die een instrument bespeelt van bugel tot bariton, van saxofoon tot trombone, van bas tot gitaar en van keyboard tot klarinet of misschien wel fluit of slagwerk. Kortom elk instrument is welkom. Voorbereiding is niet nodig. Iedereen is welkom, of je nu wel of niet in een orkest speelt. Ook is deze dag is bedoeld als inspiratie voor besturen, muziekdocenten en dirigenten. Het geheel wordt vormgegeven door Suzanne Lutke, Dit initiatief wordt georganiseerd door de Muziekkoepel Beuningen samen met Het Cultuurknooppunt. Aanmelden via https://shorturl.at/dxFJT Kosten: Gratis

Dodenherdenking

Tijdens de Dodenherdenking in Beuningen zal Muziekvereniging Na Arbeid Gezelligheid het muzikale deel van de herdenking verzorgen.

Viering in Andreaskerk afsluiting jubileumjaar

Andreaskerk Weurt

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Muziekvereniging N.A.G de viering van 19 maart 2023 muzikaal zou begeleiden, omdat de Andreaskerk 125 jaar bestaat. En 19 maart is de oprichtingsdatum van N.A.G. Helaas kon de viering niet doorgaan, door onverwachte restauratie werkzaamheden. Dus nu mogen we het jubileum feestelijk afsluiten.