Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

4Daagse

Weurt Weurt, Nederland

De deelnemers aan de 104de 4Daagse, maar logischerwijs ook de aanwonenden en de aanmoedigende fans langs de routes, krijgen dit jaar te maken met kleine routewijziging ten opzichte van de editie in 2019. Na het succes in 2015 komt de 4Daagseroute weer door Weurt-Noord. Kijk voor het gehele nieuwsitem van de 4Daagse op www.4daagse.nl/over-de-4daagse/nieuws/laatste-nieuws/routewijziging-in-de-104de-4daagse Ook N.A.G. zal dit jaar langs de kant de route muzikaal begeleiden!  

Zeepkistenrace

Circuit Scharsestraat Weurt (dijk) Scharsestraat, Weurt

https://www.youtube.com/watch?v=EDzXccZQUGE In 2019, met het 100 jaar bestaan van de Muziekvereniging N.A.G. hebben we met succes de zeepkistenrace aan de Scharsestraat in Weurt georganiseerd. Dit was zo goed bevallen dat we dit spektakel na het afgelasten door Corona vorig jaar, toch voor een 2 de keer willen organiseren. We gaan proberen het nu nog mooier en grootser op te zetten: De gezelligste zeepkistenrace van Gelderland. Zet je creativiteit aan de slag: Bouw een snelle, originele of grappige wagen en DOE MEE! Ook na de zeepkistenrace zal er aan de innerlijke mens worden gedacht, we gaan er weer met z’n allen een leuke dag van maken. Alle informatie is hier te vinden. Houdt zaterdag 3 september 2022 helemaal vrij in je agenda. Volg onze website met de meest actuele informatie. Tot gauw! Organisatie N.A.G. Zeepkistenrace

Muzikale opluistering Tweede Kerstdag

Andreaskerk Weurt

Ieder jaar speelt Muziekvereniging N.A.G. tijdens de viering op Tweede Kerstdag in de Andreaskerk. Door Corona is dat de afgelopen jaren niet gelukt, dus we gaan er komend jaar weer een mooie viering van maken. Bekende kerstliederen zoals ´Komt allen tezamen en Stille Nacht´ komen voorbij, maar ook nummers uit onze map, ter voorbereiding van het nieuwjaarsconcert op 29 januari (die ook in de Andreaskerk zal zijn) zullen gespeeld worden. Komt u ook luisteren? Muziekvereniging Na Arbeid Gezellig wenst u alvast een fijne kerst en graag tot Tweede Kerstdag

Geannuleerd nieuwjaarsconcert 2023

Helaas moet het concert verplaats worden. Het stucwerk van het plafond van de Andreas kerk is naar beneden gekomen. Ondanks dat de kerk gewoon open is en de situatie veilig is, staat er wel een enorme steiger in de kerk waardoor zicht belemmerd word, maar de ruimte op het altaar afneemt. Als orkest passen we daar dan niet in z´n geheel op. Er zal gekeken worden naar een nieuwe datum elders dit jaar. So stay tuned!   Geen Eindejaars, maar een nieuwjaarsconcert. Ook zal de gebruikelijke speellocatie, het Kloosterhof, ook veranderen naar de Andreaskerk. Door omstandigheden ging het helaas niet lukken om een Eindejaarsconcert te organiseren in 2022, maar dit maken we goed door een Nieuwjaarsconcert te geven op 29 januari 2023 Hierbij combineren we ook het jubileum van de Andreaskerk, die 125 jaar bestaat. Kom gezellig luisteren, het concert begint om 15:00 en toegang is gratis

Muzikale opluistering viering 19 maart

19 maart, is de oprichtingsdatum voor Muziekvereniging N.A.G. Ons 100 jarig jubileum hebben we al een aantal jaar terug mogen vieren, maar in 2023 bestaat de Andreaskerk in Weurt 125 jaar! De Kerk en N.A.G. kennen al langer een muzikale samenwerking, zoals met Sinterklaas en Kerst. Daarom zal de viering op 19 maart muzikaal opgeluisterd worden door N.A.G. Hoe en wat, dat blijft nog even een verrassing ;) Komt u ook luisteren?

Lenteconcert | 1 april

De Kloosterhof Kapittelweg 2, Weurt, Nederland

Nee, is geen grapje, N.A.G. gaat echt een voorjaarsconcert organiseren. Een concert vol met verrassingen! Zoals u wellicht nog herinnerd hebben we in 2019 ons 100 jarig jubileum bestaan gevierd. Diverse activiteiten werden georganiseerd om zo geld op te halen voor nieuwe uniformen. En nu, na enkele jaren is het dan eindelijk het moment om deze aan u te showen! Komt dat vooral horen en zien!  

Gratis

Waalbanfietstocht

De Kloosterhof Kapittelweg 2, Weurt, Nederland

Na 4 jaar, organiseert Muziekvereniging Na Arbeid Gezelligheid weer de Waalbanfietstocht op 21 mei. Dit jaar is  weer een mooie familiefietstocht uitgezet van ongeveer 34 km. Verder wordt er halfweg door de vereniging een rustplaats ingericht waar u kunt genieten van een drankje of een kopje soep. De start en finish is in "De Kloosterhof" in Weurt. Inschrijving is mogelijk vanaf 10:30 uur tot 12:00 uur en u wordt uiterlijk 17:30 uur weer terugverwacht. Met uw deelnemerskaart kunt u aan het einde van de tocht ook nog een paar leuke prijsjes winnen. Hopelijk hebben weer mooi weer tijdens deze gezellige familiefietstocht op zondag 21 mei a.s.

Doortocht Vierdaagse

De woensdag van de Vierdaagse zijn we weer present op de Past. van der Marckstraat. N.A.G. zal ook dit jaar de route weer muzikaal begeleiden!

Zeepkistenrace

Circuit Scharsestraat Weurt (dijk) Scharsestraat, Weurt

Zaterdag 2 september is het weer zover: de 3e editie van de zeepkistenrace. Het terrein aan de Scharsestraat wordt wederom omgetoverd tot een heus raceparcours.

Sinterklaasintocht

Sinterklaas komt natuurlijk eerst aan op de Westkanaaldijk, maar wij zullen de Goed Heiligman opwachten met muziek bij de Kloosterhof in Weurt.