Als iemand jarig is, mag er ook worden getrakteerd. En dat deed muziekvereniging groot. Een weekend bomvol activiteiten voor iedereen.

De vrijdag avond zou beginnen met een ballonvaart, maar helaas was er te veel wind waardoor het niet veilig was om te varen. Zaterdagavond zou een nieuwe poging gedaan worden.  Maar de avond ging verder met de bingo met een hoofdprijs van €300,-.
Het grootste feest zou zaterdagavond plaatsvinden, Q-music de foute party. Na een nieuwe poging met de ballonvaart, kon deze helaas niet vertrekken vanuit Weurt, maar is uiteindelijk in Wijchen vertrokken.  In de tent begonnen de mensen langzaam op te warmen voor het feest met DJ’s van Q-music. Zelfs basisschool lerares Marleen werd vernoemd!

En op zondag werd het weekend feestelijk afgesloten door Weurt op Wielen, de Waalbanfietstocht in een nieuw jasje. Langs de route stonden verschillende muzikanten te spelen. Zo stond de platenbus bij de feesttent, een dweilorkest en nog vele anderen. Aan het eind van de fietstocht werd nog een fiets verloot.

Namens de feestcommissie en het bestuur van muziekvereniging willen wij alle leden, vrijwilligers, bezoekers, sponsoren, leveranciers en alle andere die een steentje hebben bijgedragen voor het helpen en ondersteunen van dit feestweekend.
De festiviteiten zullen verder gaan in het najaar, waar nog genoeg andere activiteiten staan gepland.