Van 5 t/m 27 september kunnen leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op de Rabo Clubsupport.
Ook Muziekvereniging N.A.G. zal van de partij zijn.

Ons doel:  Het starten van een opleidingsorkest voor volwassen. De muziekvereniging wil opnieuw inzetten op een opleidingsorkest voor volwassen leden in het dorp. Met name de inwoners die in het laatste decennium in het dorp zijn komen wonen, nieuwe gezinnen, nieuwkomers en de mensen die al langer in het dorp wonen en meer vrije tijd hebben. De laatste jaren is ingezet op de jeugd waardoor er meer jeugdleden bij de vereniging zijn gekomen, maar nu wil NAG ook inzetten op volwassenen.

Afgelopen jaar hebben wij dankzij het Engie Omgevingsfonds hebben we al een nieuwe altsaxofoon aangeschaft. Dit instrument zal ingezet worden in het opleidingsorkest voor volwassenen. Daarin zijn al enkele volwassen in begonnen!
Dus heb je ook ooit muziek gemaakt, of lijkt je het leuk om het te leren? Meld je dan aan via het kopje ”contact” rechtsboven in de pagina, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Een aantal voorwaarden voor de Rabo Clubsupport
Alleen leden van de Rabobank mogen stemmen, Leden vanaf 12 jaar mogen stemmen.
Elk lid brengt 3 stemmen uit op 3 verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen. 
Leden van de Coöperatieve Rabobank kunnen alleen stemmen op verenigingen/stichtingen die deelnemen bij de lokale leefomgeving waarbij het lid is ingedeeld.