Afgelopen zaterdag was het officiële gedeelte van het jubileum van N.A.G. gepland. De avond begon met een receptie, met daarna een jubileumconcert en een feestavond.  Diverse mensen en verenigingen uit Weurt en omstreken waren uitgenodigd voor deze avond, om het bestuur en leden te feliciteren met het behalen van het 100-jarig bestaan.

De leerlingen van de blazersklas en slagwerkgroep o.l.v. van Herman van Teffelen lieten horen wat zij het afgelopen jaar geleerd hadden. Later op de avond, tijdens het jubileumconcert mochten ze nog een keer op het podium staan.

N.A.G. gaf na de receptie nog een klein concert, met allemaal favoriete nummers van de leden zelf. Zo werd het programma geopend met Olympic Spirit en kwamen bekende nummers zoals Happy en Volare voorbij. Voor dit jubileum is een nieuw stuk gecomponeerd, door Herman van Teffelen en Peter Windjes. In deze symfonie kwamen 3 markante Weurtse persoonlijkheden naar voren, die door middel van muziek werden beschreven. Zo werd Weurt wakker door het verhaal van de bakker, vervolgde het verhaal naar Wim de kapper en eindigde het stuk met de Smid.

De avond werd feestelijk afgesloten met een feestavond met gezellige muziek.

Fotograaf: Paul Benschop
De foto’s van deze dag zijn hier te vinden.